ACORD DE MEMBRU IN COMUNITATEA SONDAJE CU PREMII

Prezentul acord reprezinta un ”Contract de membru in comunitatea Sondaje cu Premii” incheiat intre un membru al comunitatii si Sondaje cu Premii. In cele ce urmeaza, panelul poate fi menţionat ca “panel”, “noi”, “comunitate” sau “al nostru”. In acest contract vei regasi conditiile de utilizare a serviciilor oferite de noi. Daca ai intrebari al caror raspuns nu il gasesti in sectiunea noastra “Intrebari frecvente”, te invitam sa ne contactezi pe [email protected] In cazul in care nu esti de acord cu conditiile precizate, te rugam sa nu utilizezi site-ul. Prin utilizarea platformei consideram ca ti-ai dat acordul cu privire la conditiile mentionate.

Cuprins pagina

Serviciile oferite prin intermediul acestei platforme

Utilizarea acestei platforme se face numai in conditiile prezentului contract, doar pentru uz personal, fara publicitate. Dreptul de membru este disponibil persoanelor cu varsta de minim 18 ani ce detin si utilizeaza un cont online. In cazul in care nu indeplinesti criteriile, te rugam sa nu utilizezi serviciile noastre. Poti anula in orice moment  calitatea de membru in panelul nostru, conform politicii de confidentialitate pentru care te invitam sa iti dai acordul.

Calitatea de membru in comunitatea Sondaje cu Premii

Calitatea de membru in panel este un drept, disponibil persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani ce detin si mentin un cont online. In cazul in care care nu indeplinesti criteriile, te rugam sa nu utilizezi serviciile noastre. Panel Sondaje cu Premii isi rezerva dreptul de a refuza serviciile oricarui membru, in orice moment.

Inscrierea si completarea profilului de membru

Nu exista nicio taxa de alaturare in cadrul comunitatii Sondaje cu Premii. Inscrierea este voluntara si gratuita.

Comunitatea Sondaje cu Premii isi rezerva dreptul de a modifica sau adauga servicii in orice moment. In cazul in care se va intampla asta, va fi adaugata o taxa pentru serviciile oferite, iar noi te vom instiinta cu privire la acest aspect printr-un e-mail.

Acces si parola de utilizare in vederea logarii in comunitatea Sondaje cu Premii

Poti vizita site-ul nostru fara a avea nevoie de cont de utilizator, insa pentru a utiliza anumite servicii, cum ar fi participarea la cercetari, trebuie sa fii inregistrat ca membru al comunitatii Sondaje cu Premii. Informatiile personale pe care le utilizezi la inregistrarea ta in cont trebuie sa fie valide. La furnizarea de informaţii false, inexacte sau incomplete noua sau reprezentantilor si partenerilor nostri, Sondaje cu Premii are dreptul de a suspenda calitatea ta de membru, de a refuza accesul tau pe aceasta pagina şi de a anula punctele acumulate pana in prezent si/sau premiile. Pentru a accesa zona de membru trebuie sa introduci parola si adresa personala de e-mail.

Vei avea responsabilitatea:

  1. sa pastrezi confidentialitatea in ceea ce priveste parola ta si sa-ti asumi intreaga responsabilitate pentru actiunile realizate cu ea;
  2. sa nu furnizezi parola ta altor utilizatori;
  3. sa ne informezi imediat in cazul utilizarii neautorizate a contului tau de catre altcineva. In Sondaje cu Premii, fiecare persoana se poate inregistra o singura data.

Pentru abuz al platformei

Nu este permis sa folosesti tehnici pentru stocarea si distribuirea informatiilor din site-ul panelului sau sa modifici si sa manipulezi raspunsurile, rezultatele şi premiile rezultate in urma cercetarilor. Impiedicarea functionarii normale a site-ului este ilegala. Informaţiile publicate pe acest site nu vor fi utilizate in alte scopuri fara consimtamantul Sondaje cu Premii. Publicarea de ameninţari, insulte, informatii scandaloase, precum si orice materiale ilegale este interzisa. Datele persoanelor care publica materiale similare vor fi furnizate autoritatilor, la cerere.

Proprietatea platformei

Informatiile prezentate sub forma de text, materiale video sau audio-video, imagini, logo-uri şi alte materiale, precum si intregul continut al acestui site si sondajele realizate sunt proprietatea intelectuala a Sondaje cu Premii. Comunitatea Sondaje cu Premii poate fi imputernicit de catre partenerii sai in ceea ce priveste utilizarea lor (marci comerciale, drepturi de autor, patente etc). Nu se poate efectua modificarea, distribuirea sau copierea informatiilor decat cu aprobare din partea Sondaje cu Premii.

Organizarea de tombole cu obiecte, promotii / premii in bani

Uneori, Sondaje cu Premii poate organiza tombole cu premii sub forma de obiecte, programe pentru puncte si alte promotii. Vei fi notificat in prealabil prin e-mail la adresa furnizata cu privire la acestea.

Actualizare / schimbare profil

Ne asteptam sa ne anunti daca vor surveni modificari in ceea ce priveste informatiile tale personale legate de: nume, аdresa, telefon, adresa de e-mail, precum şi informatii demografice. Modificarile pot fi facute in profilul tau personal, in zona “Contul Meu”, dupa ce te loghezi prin introducerea adresei de e-mail si parolei. Sondaje cu Premii va actualiza automat profilul in baza de date. Daca din anumite motive nu mai doresti sa fii membru si sa participi la cercetari de marketing online in Sondaje cu Premii, poti solicita oricand ca informatiile tale personale sa fie eliminate din lista noastra de membrii activi, prin trimiterea unei solicitari la adresa de e-mail [email protected].

Intrebari, comentarii, sugestii furnizate catre panel Sondaje cu Premii

Toate e-mailurile pe care le trimiti catre Sondaje cu Premii care contin anumite informatii,
intrebari, comentarii, sugestii si altele vor fi considerate non-confidentiale si fara prioritate
ridicata, cu excepţia cazului in care au fost declarate in prealabil. Noi avem dreptul sa folosim
idei, concepte, sau tehnici trimise pe platforma noastra de catre tine fara remuneratie si pentru
diferite scopuri, inclusiv dezvoltarea, punerea in aplicare si marketing de produse si servicii.

Confidentialitatea informatiilor personale

Politica de confidentialitate este parte integranta din prezentul contract, reprezentand garantia noastra de confidentialitate.

Modificari privind conditiile generale ale prezentului acord de membru

Sondaje cu Premii poate schimba conditiile generale ale prezentului acord de membru. Modificarea intra in vigoare dupa publicarea ei pe site-ul nostru. In cazul aparitiei unei modificari, noi, Sondaje cu Premii ne obligam sa postam in mod vizibil pe pagina principala un anunt care are ca subiect o schimbare de contract. Daca nu accepti modificarea, va fi nevoie ca tu sa opresti sau sa anulezi utilizarea serviciului, inainte ca schimbarea sa aiba loc. Neincetarea colaborarii tale cu noi reprezinta acordul tau cu privire la modificari, precum si asupra faptului ca vei continua utilizarea serviciilor in conformitate cu noile modificari.

Suspendarea si incetarea calitatii de membru

Sondaje cu Premii isi rezerva drepturi depline in ceea ce priveste suspendarea temporara sau intreruperea pe termen nelimitat a calitatii tale de membru in cazul in care incalci prezentul acord sau in cazul in care noi nu am reusit sa confirmam sau sa verificam informatiile furnizate din partea ta, fara niciun fel de despagubiri.

Notificari

Cu exceptia cazurilor in care este in mod expres mentionat contrariul, toate notificarile catre tine vor fi trimise pe adresa de e-mail furnizata la momentul inregistrarii in comunitatea Sondaje cu Premii.

Contractori independenti

Membrul comunitatii si Sondaje cu Premii sunt contractori independenti in cadrul acestui contract si nimic in acest contract nu creeaza un parteneriat si/sau relatii de munca, privilegii, reprezentanta comerciala intre tine si Sondaje cu Premii. Membrii comunitatii nu detin dreptul de a primi propuneri in numele panelului Sondaje cu Premii sau de a reprezenta panelul.

Limitare a responsabilitatii

Sondaje cu Premii avertizeaza si nu este responsabil pentru pierderi, profituri pierdute, pierdere a oportunitatilor de afaceri, pierderi accidentale subsecvente sau indirecte, care decurg din acest contract sau sunt in legatura cu acesta.

Intrebari catre Sondaje cu Premii

Mai multe informatii sau raspunsuri la intrebarile despre site-ul nostru si serviciile oferite de Sondaje cu Premii pot fi obtinute la adresa de e-mail: [email protected]