Devino afiliat

Ne bucurăm că ești aici și că ești interesat să afli cum poți face bani în plus prin intermediul programului nostru de afiliere. Știm că îți place să fii conectat cu prietenii tăi și de aceea vrem să-ți arătăm cât de ușor poți invita și pe alții să se alăture comunității noastre.

Deci, iată cum funcționează programul nostru de afiliere: pentru fiecare prieten pe care îl inviți și care se înregistrează pe sondajecupremii.ro, primești 100 de puncte, daca acesta devine utilizator activ*.

Utilizator activ* = participa si finalizeaza 3 studii in prima luna de la crearea profilului. 

Super simplu, nu-i așa? 

Pentru fiecare prieten de-al tau pe care il inviti si care se inscrie, primesti puncte bonus.

Ai deja un cont înregistrat?
Autentifică-te aici

După ce v-ați conectat la contul dvs. de utilizator și ați accesat secțiunea “Afiliatii mei”, puteți vedea link-ul personal de afiliere și puteți începe să invitați prietenii, familia și alte persoane pe care le cunoașteți, să se alăture comunității noastre și să obțină recompense pentru asta.

Odată ce ați început să trimiteți link-ul de afiliere, veți fi curios să aflați câți dintre acești oameni s-au înregistrat cu ajutorul link-ului dvs. și câți dintre ei au devenit utilizatori activi pe sondajecupremii.ro, prin intermediul link-ului dvs. de afiliere. Aceasta vă va oferi o perspectivă mai bună asupra modului în care performează link-ul dvs. de afiliere și vă va ajuta să optimizați eforturile de marketing în consecință.

Este important de menționat că, pentru a primi punctele de recompensă pentru utilizatorii invitați, aceștia trebuie să se înregistreze și să devină utilizatori activi pe sondajecupremii.ro. De asemenea, trebuie să vă asigurați că link-ul de afiliere este distribuit în mod etic și responsabil, fără spam sau alt tip de distribuire necorespunzătoare.

Obține link-ul personal de afiliere și începe să inviți pe alții să se alăture comunității noastre.