Politica de confidentialitate

Sondajele de opinie online sunt instrumente de marketing extrem de eficiente, prin intermediul carora companiile descopera perceptia publicului fata de serviciile oferite prin masurarea gradului de satisfactie si loialitate a consumatorilor sai.

Prin prezenta Declaratie de confidentialitate este definit modul in care datele tale cu caracter personal se utilizeaza, precum si modul in care sunt colectate, stocate si utilizate.

Cuprins pagina

Confidentialitatea datelor personale

Sondaje cu Premii sustine si promoveaza folosirea e-mail-urilor in scopul cercetarii de piata, intr-un mod profesional, etic si legal.

Sondaje cu Premii este un panel de cercetare de piata al REVEAL MARKETING RESEARCH, o companie de cercetare de piata independenta care ofera servicii integrate de cercetare si consultanta de inalta calitate acoperind o arie vasta de categorii de produse, atat din Romania, cat si din alte tari europene.

Sondaje cu Premii functioneaza pe principiul acordului utilizatorului de a primi e-mail-uri. Ca membru al Sondaje cu Premii, datele tale personale vor fi folosite doar pentru scopul pentru care au fost furnizate și nu vor fi divulgate.

De asemenea, inregistrarea ca membru iti da dreptul de a primi invitatii la sondaje si diverse informatii privind punctajul primit pentru finalizarea unui chestionar sau premiile pe care le poti accesa la acumularea numarului necesar de puncte. In cazul in care vrei sa te dezabonezi, poti face acest lucru prin trimiterea unui mesaj la adresa: [email protected] (la fel ca si tine, si noi suntem anti-spam).

Participarea ta la un sondaj sau alt program de cercetare a pieței este complet voluntara, iar utilizarea Datelor personale se face cu consimtamantul tau in  baza Acordului de membru Sondaje cu Premii.
Informatiile colectate prin intermediul sondajelor sunt confidentiale. Principalul scop al sondajelor online este de a aduna informatii la nivel de grup si nu la nivel de individ. Daca vor fi colectate informatii la nivel de individ, acestea nu vor fi facute public in niciun fel. Ocazional, Sondaje cu Premii e posibil sa furnizeze informatiile colectate catre alte companii, insa acestea vor fi tratate tot din punct de vedere statistic si se vor supune la aceleasi reguli de confidentialitate.

INFORMARE ASUPRA DREPTURILOR TALE PREVAZUTE DE LEGEA 677/2001 SI LEGEA 506/2004 CA MEMBRU IN SONDAJE CU PREMII:

Pentru datele tale cu caracter personal, detii dreptul de a solicita exercitarea oricarui drept din cele de mai jos, in vederea garantarii protectiei datelor tale:

 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor tale – prin solicitarea restrictionarii prelucrarii datelor in urmatoarele situatii:
  • in cazul in care ai contestat exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
  • daca prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • daca sunt solicitate pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 • dreptul de a solicita ștergerea datelor tale – poti solicita stergerea datelor prelucrate daca:
  • acestea nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • in cazul in care ti-ai retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • daca te opui prelucrarii datelor si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
  • daca datele cu haracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
  • daca datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
 • dreptul de a avea acces la datele tale – poti solicita sa ti se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate. Destinatarilor le va fi comunicata perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
 • dreptul de a solicita rectificarea/modificarea/completarea datelor – pentru situatia in care exista erori cu privire la datele prelucrate ai posibilitatea de a solicita corectarea / modificarea/completarea lor. Putem comunica rectificarea oricarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care se dovedeste imposibil sau presupune eforturi nejustificate.
 • dreptul de a solicita transfer de date (portabilitatea acestora) – poti solicita transferul datelor tale catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul tau si prelucrarea este una automata.
 • dreptul de a te opune sa faci obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv pe creare profil.
 • dreptul de a te opune prelucrarii datelor – ai dreptul sa te opui in orice moment prelucrarii datelor tale in scop de direct marketing si datele tale vor fi automat sterse, doar la cererea ta.

Inscriere si participare voluntara:

Atat inregistrarea in panel cat si participarea la studii sunt voluntare. Statutul de membru se bazeaza pe acordul tau direct. Simte-te liber ca in orice moment sa te retragi si sa ceri stergerea datelor tale, total sau partial, printr-un mesaj la adresa [email protected].

Pentru ca esti membru in comunitate, detinem acordul tau sa primesti invitatii pe e-mail pentru a participa la sondaje.

De ce iti cerem informatii personale atunci cand iti completezi profilul:

Pentru a deveni membru in comunitate, ti se cere sa completezi un scurt sondaj. Prin acest sondaj noi colectam informatiile personale impreuna cu alte informatii relevante si care prezinta interes pentru sondajele ulterioare. Adresa de e-mail iti este ceruta pentru a primi invitatii de
participare la sondaje. Numele, orasul, sexul, data nasterii si altele iti sunt cerute pentru a te invita la sondaje in functie de profilul tau personal.

Dreptul la retragere din comunitate:

In cazul in care doresti sa te retragi din comunitatea Sondaje cu Premii, ne poti trimite un e-mail
la: [email protected] cu subiectul “DEZABONARE”. In cel mai scurt timp posibil,
pana la maxim 30 zile, datele tale vor fi sterse din baza noastra de date.

Securitatea datelor privind colectarea si stocarea:

Am luat toate masurile ca informatiile furnizate de membrii sa fie pastrate pe un server sigur. Datele vor fi stocate pe un server parolat. Exista un numar restrans de persoane autorizate cu acces la aceste informatii.

Mentiuni legale privind politica de prelucrare a datelor:

Exista cazuri in care va fi necesara prezentarea informatiilor personale atunci cand legea o impune. Studiile la care participi sunt proprietatea Sondaje cu Premii sau a clientilor sai, persoane fizice si juridice.