Regulament Premii

Inapoi la contul meu

Ca drept dovada de multumire, dupa completarea sondajelor va fi alocat un anumit numar de puncte. Acestea, atunci cand ating o limita, se pot converti in vouchere pentru anumite magazine, bonuri de masa, sau donatii catre organizatii caritabile.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii nu vor efectua nici o alta plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia (ex. impozit) si nu vor suporta alte costuri suplimentare.

De asemenea, pentru premiile a caror valoare depaseste 600 de lei (10% impozit) pe parcusul unui an calendaristic, organizatorul Sondaje cu Premii se angajeaza sa depuna declaratia fiscala in vederea platii impozitului pe veniturile din premii.

Sondaje cu Premii functioneaza pe un sistem bazat pe puncte. Prin completarea corecta, adevarata si integrala a formularului de inscriere poti participa la sondaje care sunt rasplatite cu un anumit numar de puncte.

Avem nevoie de adresa ta de e-mail (te rugam sa o tastezi cu atentie pentru a te asigura ca este corecta) prin care sa te putem contacta cu usurinta (o adresa de e-mail pe care sa o verifici des, cel putin o data pe saptamana). Trebuie sa alegi o parola pe care o vei stii doar tu pentru a asigura protectia datelor tale si validitatea rezultatelor. Te rugam sa iei in considerare ca poti avea doar un singur cont de membru. Folosirea mai multor adrese de e-mail (spre exemplu folosirea de nume false) atrage excluderea ta ca membru din Sondaje cu Premii si, implicit, pierderea tuturor punctelor acumulate.

Pentru fiecare sondaj completat integral, vei primi un anumit numar de puncte, care este specificat si in e-mail-ul cu invitatia de participare.

Punctajul este calculat in functie de lungimea si dificultatea chestionarului, astfel:

Puncte acumulate pentru completarea intregului chestionarDurata ~ a completarii unui chestionar
20Pana la 3 minute
303 – 5 minute
406 – 10 minute
5011 – 14 minute
7515 – 20 minute
10021 – 30 minute

Transformarea punctelor acumulate in premii se poate realiza atunci cand se atinge pragul de 5000 puncte (200 lei). Premiul ajunge in maxim 45 de zile de la plasarea comenzii.

Daca ai primit o invitatie de participare la sondaj, iar in urma completarii partiale a acestuia platforma depisteaza ca nu te incadrezi in profilul cautat vei primi un alt punctaj diferit, insa si acesta iti va fi comunicat de la inceput, in invitatia primita pe e-mail.

Prin pre-testarea chestionarului de catre Sondaje cu Premii se calculeaza durata medie de completare ce va fi mentionata in fiecare invitatie de participare. Durata medie de completare difera de la un sondaj la altul.

Sistemul de puncte se va actualiza automat, in termen de maxim 7 zile de la finalizarea fiecarui sondaj. Informatiile legate de numarul total de puncte se pot verifica in contul tau.

Mai mult decat atat, poti castiga puncte si invitandu-ti prietenii sa se inscrie si sa isi completeze profilul. In contul tau, la sectiunea AFILIERE din dreapta sus, gasesti link-ul de afiliere prin care poti acumula pana la 450 de puncte din inscrierea prietenilor tai. E simplu, copiezi link-ul si il transmiti catre maxim 5 prieteni sa se inregistreze in platforma “Sondaje cu Premii” si acumulezi pana la 450 de puncte in plus. Il poti trimite usor pe Facebook, Messenger, Whatsapp etc. si pentru fiecare prieten inscris, contul tau va fi creditat cu cate 90 de puncte.

Sondaje cu Premii are dreptul de a face modificari in sistemul de puncte, in functie de conditiile pietei. Modificarile vor fi actualizate si pe site si vor fi vizibile tuturor membrilor comunitatii.