Cum functioneaza

Bun venit pe sondajecupremii.ro! Ne bucurăm să vă prezentăm cum funcționează site-ul nostru și cum puteți câștiga recompense pentru participarea la studii de piata pe platforma noastră.

Inregistrati-va contul pe
Sondaje cu Premii

Înregistrarea unui cont este primul pas pentru a începe să câștigați bani pe sondajecupremii.ro. Acest proces este simplu și rapid. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de înregistrare și să completați formularul cu informațiile dvs. personale. Vă rugăm să furnizați informații corecte și valide, deoarece acestea vor fi folosite, ulterior, pentru a primi recompensele dumneavoastra.

Intregul proces este extrem de rapid!

Ai deja un cont înregistrat?
Autentifică-te aici

Completeaza profilul cu
Detalii relevante

Următorul pas este să completați cât mai multe detalii despre dumneavoastra pe pagina de profil. Aceasta va ajuta la potrivirea studiilor de cercetare de piață relevante cu interesele și experiența dvs. Astfel, veți avea o șansă mai mare să fiți selectat pentru studiile de cercetare de piață și să câștigați mai multe puncte.

O data ce v-ati autentificat in cont, apasati butonul “Extinde profilarea” ce va va purta printr-o serie de intrebari simple. Intregul proces dureaza sub 10 minute.

Pe masura ce parcurgeti studiile noastre de piata este posibil sa va apara intrebari suplimentare de profilare ce ne vor ajuta in a va pune la dispozitie si mai multe studii.

Cat mai multe detalii = Cat mai multe studii = Cat mai multe puncte

Accesul si invitatia la
Studiile de piata

După ce ați finalizat completarea profilului, puteți accepta invitațiile la studii care corespund cu detaliile dvs. și să completați chestionarele corespunzătoare.

Regasiti studiile disponibile atat in pagina “Studii“, cat si in pagina contului dumneavoastra, denumita “Studiile Mele“.

Vă rugăm să fiți atenți la intrebarile afisate si sa finalizati fiecare chestionar pentru a fi eligibil pentru recompense.

Este important să verificați platforma noastră zilnic, deoarece publicăm frecvent noi studii de cercetare de piață, iar acestea pot fi disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, puteți fi notificat prin e-mail atunci când sunt disponibile noi studii, pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio oportunitate de a câștiga puncte.

Fiecare chestionar inseamna
Puncte in cont

Sondaje cu Premii functioneaza in baza unui sistem de puncte. Asta inseamna ca, pentru fiecare studiu de piata la care participati, veti fi recomensat cu un numar de puncte, ce pot fi, ulterior, schimbate in bani.

In functie de tipul sau durata studiului la care participati, numarul de puncte poate varia. Astfel, cu doar 15 minute din timpul tau, poti castiga intre 50 – 100 de puncte*.

Inainte de a participa la un studiu de piata sau sondaj de opinie, fie via website sau via invitatie primita prin email, veti stii cate puncte vi se vor acorda si, de asemenea, cate chestionare sunt disponibile pentru profilul dvs.

După finalizarea fiecarui chestionar, veți primi punctele corespunzătoare direct in contul dvs. de utilizator. Aceste puncte pot fi apoi convertite în bani reali sau în alte premii atractive, disponibile pe platforma noastră.

*Acest calcul nu se aplica la toate studiile. Valorile variaza in functie de durata finalizarii studiului, scopul acestuia, precum si numarul de detalii oferite de catre dumneavoastra, inainte de inceperea completarii oricarui chestion

Punctele se pot schimba in
Bani

Ultimul pas este să alegeți premiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs. 

În concluzie, sondajecupremii.ro vă oferă o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus prin participarea la studii de cercetare de piață.

Nu ezitați să vă înregistrați contul astăzi, să completați profilul dvs. și să începeți să câștigați recompense pentru activitatea dvs. pe platforma noastră!

Ai deja un cont înregistrat?
Autentifică-te aici
Prin sondaje cu premii ai şansa de a avea un impact asupra lucrurilor.

Ca și membru al panelului nostru, veți putea primi invitații la sondajele noastre. Astfel veți putea să vă împărtășiți opinia asupra unor diverse companii, produse, branduri și campanii.

Ai deja un cont înregistrat? Autentifică-te aici