Eligibila pentru a participa la sondajele noastre este orice persoana care are cel putin varsta de 18 ani.

Ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea in panel a anumitor persoane, fara a da explicatii cu privire la aceasta decizie. Realizam periodic verificari pentru a identifica persoanele care nu respecta regulile comunitatii, fara notificari prealabile. Vor fi eliminati din panel acei membri ai panel Reveal care vor fi identificati ca suspecti, fara a anunta sau a da explicatii privind aceasta decizie.

Pentru a renunta la contul tau de membru, poti trimite un e-mail pe [email protected] si informatiile tale vor fi sterse automat.

Sondaje cu Premii functioneaza in baza unui sistem de puncte. Atunci cand alegi sa participi la un sondaj, trebuie sa stii ca vei primi un numar de puncte despre care vei fi informat la fiecare invitatie primita de a participa la un studiu. Participa la cat mai multe studii si astfel poti sa acumulezi cat mai multe puncte. Aceste puncte pot fi mai tarziu transformate in premii. De exemplu, 5000 de puncte reprezinta echivalentul a 250 RON. Cand acumulezi echivalentul a 250 RON poti opta pentru transformarea in premii. Este important ca datele tale de contact (adresa, localitate, numar de telefon) sa fie actualizate permanent.
 
Transformarea punctelor in premii va fi conditionata de desfasurarea unei activitati corecte in limitele regulamentului de functionare a Sondaje cu Premii – activitatea de membru si participarea la sondaje.

Sondaje cu Premii are dreptul de a verifica si cerceta calitatea de membru a persoanei care atinge pragul maxim de 5000 puncte, apoi va decide transferul sau anularea statutului de membru.

Suntem intotdeauna bucurosi si salutam noii membri in panelul nostru. Activitatea principala este de respondent la sondaje online, dar oferim membrilor panelului posibilitatea sa cumuleze si mai multe puncte prin recomandarea prietenilor lor. Pentru fiecare prieten de-al tau pe care il inviti si care se inscrie, primesti puncte bonus. Pentru a recomanda prieteni te rugam sa te loghezi in contul tau si sa accesezi meniul Afiliere, acolo vei gasi link-ul tau de afiliere.

Recompensa ta pentru completarea chestionarelor sunt punctele de care esti informat la fiecare invitatie primita. Pentru fiecare chestionar completat esti recompensat cu un anumit numar de puncte care este stabilit de la bun inceput prin invitatia primita. Cand ajungi la 5000 de puncte poti transforma punctele in bonuri cadou (5000 puncte=250 ron). Cu cele 5000 de puncte iti poti alege premiul dorit dintre premiile puse la dispozitie de Sondaje cu Premii.
 
In curand, vei avea si posibilitatea de a dona punctele acumulate catre una din organizatiile alese de Sondaje cu Premii.

Punctele vor fi pastrate in contul tau atata timp cat esti membru. In cazul in care vrei sa iti anulezi contul de membru si nu ai minim 5000 de puncte acumulate, punctele tale vor fi declarate pierdute si contul va fi sters. Noi speram, desigur, sa ramai cat mai mult timp membru si sa beneficiezi de toate avantajele de care se bucura si ceilalti membri.

Poti trimite un e-mail pe adresa [email protected] pentru a cere transformarea punctelor in premii cand ai acumulat numarul minim de puncte necesar accesarii premiului.

Iti vom trimite pe e-mail o invitaţie pentru sondajele online disponibile. Desigur, adresa de e-mail pe care te vom contacta va fi cea cu care te-ai inscris in comunitatea Sondaje cu Premii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida.

Daca ai ales optiunea de a fi disponibil si pe telefon, vei putea fi contactat si telefonic. In aceasta situatie, vei fi informat punctual despre modul si conditiile in care vei putea fi recompensat.

Vei fi invitat la sondaje cat de des posibil prin invitatiile primite pe email. Te invitam la sondaje cat de des posibil, depinde doar de tipul si de grupul tinta ale sondajelor pe care il vom avea intr-o anumita perioada.
 
Pentru ca ne dorim o relatie bazata pe incredere, iti aducem la cunostinta faptul ca nu putem spune cu precizie cate sondaje vor fi in fiecare luna sau la cate participa fiecare membru.

Pentru reusita aplicarii acestui instrument este important sa raspunzi invitatiilor noastre, sa ne ajuti in monitorizarea corecta a informatiilor pe care le dai, raspunzand la intrebarile noastre in care iti exprimi parerea privind activitatea noastra.

In fiecare invitatie primita, iti va fi indicat timpul mediu de completare pentru un sondaj. In cazul in care, timpul tau de completare nu corespunde celui estimat de noi, sistemul platformei de colectare va depista acest lucru si iti va anula raspunsurile oferite, invitandu-te sa te uiti cu atentie si inca o
data sa participi la acel sondaj. Panel Reveal isi rezerva dreptul de a nu acorda numarul de puncte indicat in invitatie pentru astfel de cazuri.
 
Pentru fiecare sondaj pe care il avem ne adresam unui anumit segment de oameni in functie de cerintele clientului. De exemplu, daca am avea de realizat un studiu despre biberoane, ar trebui sa stam de vorba cu mame care au copii pana in X ani. Se observa ca exista o serie de caracteristici care
definesc populatia tinta (cum ar fi: varsta, sex, a avea copii sub X ani, etc.).
Sunt caracteristici importante care ne ajuta sa recrutam in mod corect respondentii pentru un sondaj. Fiecare sondaj este realizat pe un numar limitat de respondenti. Desigur, pentru a obtine date de calitate suntem nevoiti sa stabilim cote (numar fix de interviuri online, telefonice, fata in fata
etc) pentru fiecare caracteristica care defineste segmentul de interes pentru client/ produs. Atunci cand cotele sunt atinse, chestionarul nu mai este functional pe platforma si respondentul primeste un mesaj de eroare dupa primele raspunsuri.

Pentru completarea chestionarelor, iti recomandam sa completezi chestionarul personal, in liniste, fara alte persoane in jur care sa te influenteze sau fara sa te intrerupa.

Iti recomandam sa nu intrerupi pentru mai mult timp chestionarul o data inceput, ci sa raspunzi pe loc intrebarilor din sondaj.
 
Daca totusi nu ai timp sa finalizezi chestionarul de prima data, poti inchide pagina de net si sa revii pe acelasi device/ dispozitiv ( laptop, telefon, tableta, desktop) si sa completezi chestionarul. La fiecare proiect exista cote specifice si este posibil ca pe parcursul primelor zile anumite cote sa se
inchida si chiar daca te incadrezi sa nu mai poti raspunde.

FOARTE IMPORTANT: Vei fi recompensat doar daca ai completat in intregime sondajul de opinie.
Te sfatuim sa nu dai voie altor membri ai familiei sau prietenilor sa iti priveasca ecranul in timp ce
completezi chestionarul pentrua te putea concentra doar asupra raspunsurilor oferite si a nu fi
distras de alte comentarii.

Toate informatiile personale oferite perin inregistrarea ta in panel Reveal sunt tinute pe un server securizat doar pentru uzul tau personal.
 
Desigur, nu esti obligat sa ne furnizezi datele tale personale, insa lipsa unor informatii socio – demografice care sa permita caracterizarea ta si localizarea regional vor face imposibila invitarea ta la sondaje online. Cu cat profilul tau este mai complet si mai corect, cu atat mai mult cresc sansele de a participa la sondaje online.

Informatiile oferite atunci cand participi la un sondaj sunt folosite si prezentate intr-o forma care iti asigura anonimitatea, raspunsurile tale nefiind asociate cu numele tau. Prelucrarea datelor personale are un caracter pur statistic.

Toate raspunsurile la intrebari sunt tinute pe un server securizat si convertite in coduri numerice (fara a avea legatura cu numele sau adresa ta).

Informatiile sunt codificate numeric pe tipul 1=DA, 2=NU si stocate mai departe sub o forma anonima. In acest fel, nu poate trage nimeni concluzii din aceste raspunsuri si nu le va putea recunoaste. In ceea ce priveste masurile noastre de securitate, acestea sunt in concordanta cu tehnologiile si procedurile moderne de protectie a datelor.

Datele personale vor fi sterse complet in momentul anularii contului de membru. Raspunsurile la sondajele online sunt arhivate, astfel incat nimeni nu poate trage concluzii si nici nu te poate identifica ca persoana.

Pentru inceput, trebuie sa incerci sa introduci link-ul primit in invitatie in browser astfel:
 
– Selectezi link-ul invitatiei de pe e-mail apasand butonul stang al mouse-ului si tinand apasat pana cand tot link-ul a fost selectat (subliniat);
– Apasa in acelasi timp pe butonul “CTRL” si pe litera “C” – pentru a copia continutul link-ului;
– Insereaza apoi link-ul in campul adresei din browser apasand cu mouse-ul in interiorul campului address si apoi apasand “CTRL” si litera “V” in acelasi timp.

Verifica daca configurarea calculatorului se potriveste, cu ajutorul unei persoane abilitate (exemplu: consultant IT)

Pentru o problema de tipul acesta te invitam sa ne trimiti un e-mail pe [email protected].

Configurari optime necesare calculatorului de pe care accesezi sondajul:
 
Browser – accesarea versiunilor recente ale Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Google Chrome.
Multimedia – pentru unele studii va fi nevoie sa vizualizezi si evaluezi filmulete. Pentru aceasta va fi nevoie de un software de redare instalat. In cele mai multe cazuri, filmuletele sunt optimizate pentru Windows Media Player sau Adobe Flash Player.
Flash – pentru vizualizarea de animatii sau filme scurte ce au fost programate in Flash, e recomandat sa instalati cea mai recenta versiune de Flash Player.

Pentru inregistrarea in comunitatea Sondaje cu Premii va fi nevoie de completarea datelor demografice si de stabilire a datelor personale de contact. Ca membru activ, este obligatoriu sa ne furnizezi urmatoarele informatii: nume, prenume si adresa de e-mail. Informatiile nule privind aceste caracteristici duc la nefinalizarea inregistrarii ca membru in Sondaje cu Premii si, respectiv, la anularea contului de membru.
 
In vederea inregistrarii in comunitatea Sondaje cu Premii vei intra pe link -ul urmator: https://go.reveal.ro/cont-nou/ , iar in urma completarii intregului profil vei fi recompensat cu 90 de puncte.

Pentru ati creste sansele de a participa la cat mai multe sondaje si a avea mai multe beneficii, respectiv a face mai multe puncte, avem nevoie de mai multe informatii despre tine.

Pentru participarea la sondajele noastre, fiecare participant are nevoie de o adresa de e-mail personala. Aceasta adresa de e-mail trebuie sa fie unica, deci mai multi membrii nu pot avea aceeasi adresa de e-mail.
 
In acelasi timp, daca se depisteaza ca o persoana este inregistrata in Sondaje cu Premii cu mai multe adrese de e-mail sau foloseste mai multe adrese, va fi eliminata. O astfel de persoana va fi eliminata din panel prin stergerea din baza noastra de date tuturor adreselor de e-mail pe care le foloseste, fara a fi anuntata si fara a oferi o explicatie pentru decizia aleasa.

In cazul in care un membru al panelului nu poate fi identificat dupa localitate si / sau codul postal, va fi declarat invalid si va fi sters din baza de date.
 
Pentru a garanta acuratetea datelor trebuie sa fim siguri de validitatea adreselor membrilor nostri si sa putem face o localizare regionala a fiecarui membru pentru o analiza ulterioara a datelor.

Modulele Cookie sunt fisiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile atunci cand accesezi website-uri. Modulele Cookie ale „primei parti” sunt stabilite de site-urile pe care le vizitezi in acel moment. Modulele Cookie ale „tertelor parti” sunt stabilite de alte domenii decat cele ale site-urilor pe care le vizitezi.
 
Sondaje cu Premii utilizeaza periodic softuri conexe de tip “cookies” pentru a face corespondenta dintre membrii sau cu membrii altor paneluri sau pentru a valida acuratetea informatiilor personale pe care ni le-ai furnizat. Putem folosi terte parti cum ar fi retelele sociale pentru a impartasi date pe care acestia le-au colectat despre tine si sa le includem la profilul tau.

Sondaje cu Premii va stii la ce reclame sau marci ai fost expus si iti va adresa intrebari legate de acestea.
 
Sondaje cu Premii nu va putea accesa contul tau sau alte date cu continut privat.

Sondaje cu Premii nu va impartasi informatii individuale catre terte parti, ci doar recunoaste faptul ca esti membru in panelul nostru.

Pentru orice tip de informatii suplimentare privind activitatea Sondaje cu Premii, te invitam sa ne trimiti un e-mail pe  [email protected]

Contacteaza-ne oricand. Pentru a face asta, avem rugamintea sa ne scrii pe adresa de e-mail: [email protected]