Sondaje cu Premii - REGULAMENT

Cuprins pagina

CE INSEAMNA UN PANEL ONLINE?

Prin panel online se intelege un grup de utilizatori cu acces la internet inregistrati ca membri care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la sondaje privind cercetarea de piata.

Poate fi utilizat de catre orice persoana care traieste in Romania. Ca membru al Sondaje cu Premii, persoana respectiva trebuie sa ia la cunostinta si sa respecte regulamentul.

Sondaje cu Premii isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea in panel a anumitor persoane, fara a oferi o explicatie pentru aceasta decizie.
Caracteristicile membrilor panelului sau datele lor socio-demografice sunt salvate pe un server securizat si nu sunt oferite niciunui tert fara consimtamantul membrilor.

DESPRE SONDAJE CU PREMII

Sondaje cu Premii este un panel de cercetare de piata al REVEAL MARKETING RESEARCH, o companie de cercetare de piata independenta care ofera servicii integrate de cercetare si consultanta de inalta calitate acoperind o arie vasta de categorii de produse, atat din Romania, cat si din alte tari europene.
Expresiile mentionate mai jos in prezentul regulament, denumite “Conditii”, au urmatoarea semnificatie:
Membru sau Utilizator: persoana fizica ce devine membru al Comunitatii Sondaje cu Premii prin crearea unui Cont de Utilizator;
Comunitatea Sondaje cu Premii: platforma online utilizata pentru a participa la sondaje online pe diverse teme. Pentru timpul dedicat participarii la sondaje vei fi recompensat conform sectiunii “Sistem de punctaj”;
Cont Utilizator sau Cont: contul deschis de o persoana care isi inregistreaza adresa de mail pe platforma https://sondajecupremii.ro/ la sectiunea “creeaza cont”.
Site: domeniile pe care te pot inregistra ca membru https://sondajecupremii.ro/
Societate comerciala: Reveal Marketing Research SRL, persoana juridica, cu sediul social în Bucuresti, bd. Doina Cornea, nr.2P, Sector 6, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40 / 11164 / 23.08.2014, CIF RO 36448499.

CREAREA UNUI CONT DE UTILIZATOR

Crearea unui cont de utilizator reprezinta conditia prealabila participarii la sondajele din Sondaje cu Premii si devenirii membru al comunitatii.

Fiind membru al comunitatii Sondaje cu Premii, vei fi invitat sa participi la cercetari de piata pe diverse teme de interes personal sau strategic pentru companiile partenere Reveal.

Pentru participarea la sondajele si studiile de piata lansate, vei castiga puncte pe care le poti converti in bonuri cadou, donatii sau vouchere.
Crearea unui Cont de Utilizator, implica acceptarea prealabila si fara rezerve a prezentului regulament.

SISTEM BAZAT PE PUNCTE

Sondaje cu Premii functioneaza in baza unui sistem de puncte. Atunci cand alegi sa participi la un sondaj vei primi un numar de puncte, cu privire la care vei fi informat la fiecare invitatie de participare la un studiu. Participa la cat mai multe studii si vei acumula cat mai multe puncte. Aceste puncte pot fi mai tarziu transformare in premii. De exemplu, 5000 de puncte reprezinta 200 ron. Este important ca datele tale de contact (adresa, localitate, numar de telefon, IBAN, etc) sa fie actualizate permanent. Banii ajung in contul tau in maxim 45 de zile de la semnarea contractului.

PREMIILE SI SISTEMUL DE PUNCTE

Transformarea punctelor in bani va fi conditionata de desfasurarea unei activitati corecte in limitele regulamentului de functionare a Sondaje cu Premii – activitatea de membru si participarea la sondaje. Sondaje cu Premii are dreptul de a verifica si cerceta calitatea de membru a persoanei care atinge pragul  de 5000 de puncte, apoi va decide transferul sau anularea statutului de membru.

Pentru a putea castiga puncte, utilizatorii trebuie doar să participe la sondajele curente. Premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate la momentul atingerii numarului necesar de puncte.
Castigatorii vor fi contactati pe adresa de mail sau numarul de telefon pentru a le fi comunicate detaliile necesare primirii premiului.

Orice membru poate avea parte de beneficii multiple. Cu punctele acumulate, utilizatorii pot beneficia, pe langa numarul de puncte al sondajului curent, de o sansa in plus, la tragerea la sorţi, atunci cand se organizeaza tombole. Utilizatorii se angajeaza ca nu vor incerca sa fraudeze sistemul de fidelitate in vederea acordarii premiilor.

Uneori, Sondaje cu Premii poate organiza tombole cu obiecte, programe pentru puncte si alte promotii. Se va face notificare in prealabil pe adresa de e-mail furnizata.

“O parte din premiile oferite pentru participarea la sondaje vor fi acordate prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi realizata de un soft specializat. Prin participarea la un sondaj iti dai acordul ca o parte din datele de identificare (prenume, poza – la cerere etc.) sa fie vizibile si pe canalele de comunicare ale Sondaje cu Premii. Modalitatea utilizata pentru tragerea la sorti garanteaza sanse egale tuturor participantilor la sondajele noastre ”.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal, in sensul prezentului Regulament, reprezinta orice informații privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizată”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, adresa de e-mail, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specific de tip economic, cultural, social etc.

Colectam și utilizam doar acele date cu caracter personal care sunt necesare pentru a va oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web și pentru analizarea și optimizarea acesteia, in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale si se realizeaza in baza consimtamantului tau.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul isi ia angajamentul de a nu neglija prezentul regulament. Fiecare utilizator trebuie să acorde maxima seriozitate activitatii de completare a chestionarelor. Pentru participarea la sondajele noastre, fiecare participant are nevoie de o adresa de e-mail personala, valida. Aceasta adresa de e-mail trebuie sa fie unica, deci mai multi membri nu pot avea aceeasi adresa de e-mail.

Raspunsurile oferite nu trebuie sa fie influentate de o terta persoana, sa fie sincere si sa descrie cat mai fidel realitatea. Orice incercare a unei persoane de a completa mai multe chestionare cu ID-uri diferite, pentru acelasi studiu, duce la anularea conturilor respective si a punctelor acumulate pana la momentul respectiv. Aducerea pe site, ca utilizator, a unor prieteni “inexistenți” (inexistenți ca nume, adresa de e-mail sau telefon) atrage dupa sine stergerea contului și anularea tuturor punctelor acumulate.

Un astfel de comportament va fi sanctionat prin eliminarea din panel fara ca persoana respectiva sa fie anuntata si fara ca Sondaje cu Premii sa ofere o explicatie pentru decizia aleasa.

Inscrierea este voluntara si gratuita. Sondaje cu Premii isi rezerva drepturi depline de a modifica sau adauga servicii in orice moment.

VERIFICARE ALEATORIE

Realizam periodic verificari pentru a identifica persoanele care nu respecta regulile comunitatii, fara notificari prealabile. Vor fi eliminati din panel acei membri care vor fi identificati ca suspecti, fara a anunta sau a oferi explicatii privind aceasta decizie.

Iti poti invita si prietenii!

Suntem intotdeauna bucurosi si salutam noii membri in panelul nostru. Activitatea principala este de respondent la sondaje online, dar oferim membrilor panelului posibilitatea sa cumuleze si mai multe puncte prin recomandarea prietenilor lor. Pentru fiecare prieten de-al tau pe care il inviti, primesti puncte bonus. Pentru a recomanda prietenilor sa se inscribe, te rugam sa te loghezi in contul tau si sa accesezi din contul tau > AFILIERE

FUNCTIONALITATEA SONDAJE CU PREMII

Ca membru al comunitatii Sondaje cu Premii, vei fi invitat sa participi la completarea de sondaje, studii si cercetari de piata pe diverse teme.
Pentru ca participarea este voluntara, tu vei decide daca doresti sa dai curs invitatiilor trimise de Sondaje cu Premii. Un membru nu va avea voie sa raspunda la un chestionar decat o singura data. Invitatiile pe care le primesti sunt variabile ca numar, Sondaje cu Premii neputand sa garanteze un numar minim / maxim de invitatii de participare la sondaje.

Frecventa participarilor tale la sondaje depinde de numarul de invitatii primite pe e-mail. Sondaje cu Premii va incerca transmiterea cat mai multor invitatii in baza profilului completat la inregistrare.
In cele mai multe cazuri, timpul de raspuns cerut pentru completarea unui chestionar variaza in functie de o serie de criterii, de complexitatea sondajului sau a temei pe marginea careia membrii comunitatii vor trebui sa raspunda.

Daca te hotarasti sa dai curs unei invitatii si a raspunde la un sondaj este important sa completezi chestionarul in totalitate si cat mai repede dupa primirea invitatiei.

Exista posibilitatea sa inchidem o cercetare inainte ca tu sa fi apucat sa participi la ea. Acest lucru se intampla atunci cand un mare numar de respondenti au raspuns deja. In aceste situatii vei primi un mesaj prin care vei fi informat de acest lucru, imediat ce ai accesat link-ul.
Intotdeauna primele intrebari din chestionar au ca scop determinarea faptului ca studiul este adecvat profilului tau. Daca prin raspunsurile oferite rezulta ca studiul primit nu se potriveste profilului de membru, atunci nu vei putea participa, nu vei completa chestionarul pana la sfarsit si nici nu vei putea castiga punctele aferente.

Desigur, daca prin raspunsurile furnizate denota ca esti compatibil criteriilor de selectie, atunci vei putea participa la sondajul respectiv, astfel ca respectand conditiile regulamentului, la sfarsitul proiectului in maximum 7 zile, in contul tau vor fi alocate punctele aferente chestionarului anuntate la momentul primirii invitatiei pe e-mail.
Prin urmare, in funcție de situatiile descrise mai sus, la accesarea link-ului vei primi unul dintre mesajele:

Studiul nu a corespuns profilului tau. Un exemplu ar fi situatia in care studiul vizeaza imbunatatirea unui produs pe care nu l-ai incercat niciodata, iar acest lucru rezulta din raspunsul tau la una din intrebarile chestionarului – “Consumati marca de vin, bere etc. X”, iar raspunsul oferit de tine este “Nu”. Aceste intrebari pot varia în complexitate, iar uneori pot fi mascate, in functie de chestionar. In aceasta situatie, nu vei putea participa la studiul respectiv si nici nu vei primi punctele aferente.

Cota atinsa deja – inseamna ca au fost stranse destule raspunsuri pentru categoria ta, adica a fost atins numarul necesar de persoane de o anumita varsta, sex, localitate etc. In acest caz nu vei mai putea participa la sondaj si nu vei putea primi punctele aferente.

Chestionar finalizat – inseamna ca ai completat chestionarul corect si complet, iar durata de completare s-a incadrat in limitele de timp prevazute in invitatie. Urmeaza ca in contul tau sa fie actualizat numarul de puncte corespunzator – cel anuntat in mesajul de invitatie de pe e-mail.

Se poate intampla ca in unele cazuri, desi chestionarul a fost finalizat, punctele sa nu se regaseasca in cont. In acest caz, te rugam sa ne anunti despre acest inconvenient si sa ne acorzi o perioada de timp pentru a verifica motivul care a generat aceasta situatie. Se vor face verificari si in cazul in care chestionarul a fost completat corect si nu au fost inregistrate fraudari (exemplu: chestionarul nu a fost completat de o alta persoana decat de cea care detine contul, durata de completare a chestionarului s-a incadrat in limite normale, respondentul nu a furnizat raspunsuri eronate la intrebarile de verificare ale chestionarului, etc.) punctele cuvenite vor fi adaugate in cont, intr-o perioada mai lunga, de aproximativ o luna.

Link-ul din invitatia de participare la studiu poate fi accesat doar o singura data. Daca, din diferite motive (intreruperea conexiunii la internet, a curentului electric, inchiderea din greseala a ferestrei studiului, etc.) pagina sondajului a fost inchisa, reaccesarea link-ului nu va permite reluarea/continuarea completarii chestionarului, vei primi mesajul ca ai participat deja la studiu. E-mail-urile legate de sondaj, dar şi despre orice alte dificultati intampinate pot fi trimise la adresa [email protected]

In oricare din aceste situatii, ca membru al panelului nu vei mai putea participa la studiul respectiv si nu vei putea primi punctele aferente.

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE RECOMPENSARE A SONDAJE CU PREMII

Pentru fiecare chestionar completat pana la final (inregistrat in sistemul nostru cu statusul “Finalizat complet”) Sondaje cu Premii te va recompensa prin alocarea numarului de puncte prevazut in invitatia de lansare a sondajului.

Aceste puncte se vor aloca in mod diferentiat de la un chestionar la altul in funcție de gradul de dificultate, complexitatea si durata medie estimata a chestionarului. La fiecare invitatie de participare la studiile noastre se va specifica durata medie de completarea chestionarului, precum si numarul de puncte ce pot fi castigate in cazul in care chestionarul este completat pana la final.

Atunci cand o persoana acumuleaza 5000 de puncte, aceasta va avea dreptul de a transforma punctele acumulate in bani. Regula privind transformarea punctelor in sume de bani este data de urmatorul algoritm: 1 punct este echivalentul a 0.04 RON. Conversia punctelor se realizează atunci cand ai atins pragul de 5000 de puncte, echivalentul a 200 RON.

Suma neta pe care o veti primi reprezinta suma acumulata, minus taxele aflate in vigoare. Suma acumulata nu poate fi transferata dintr-un cont in altul.

Pentru conversia punctelor acumulate si retragerea acestora vei gasi detalii logandu-te in > “Contul Meu” si poti bifa casuta corespunzatoare de revendicare a premiului.

Cu titlu de exceptie, din motive independente de vointa Sondaje cu Premii comanda va putea fi onorata intr-un termen mai lung, termen ce nu va putea depasi 6 luni.

Ne poti intreba de situatia premiului tau, trimitandu-ne un e-mail pe adresa: [email protected].

CONTROLUL EXERCITAT DE SONDAJE CU PREMII

In cazul incalcarii de catre membrii a prevederilor din prezentul regulament sau cand exista indicii sau repere privind incalcarea dispozitiilor, Sondaje cu Premii isi rezerva dreptul de a aplica in orice mod, potrivit propriei sale optiuni sau la cererea oricarei autoritati, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod actiunea, fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate si fara a fi nevoit sa justifice motivele, oricare dintre urmatoarele doua masuri:

1. limitarea drepturilor de panelist de a participa la chestionarele, sondajele si/sau studiile lansate de catre Sondaje cu Premii;

2. anularea Contului.

Limitarea dreptului de a fi membru Sondaje cu Premii si a participa la sondajele noastre va fi actionata pentru urmatoarele situatii:
– completarea fara atentie a chestionarelor;
– completarea superficiala a chestionarelor prin furnizarea de raspunsuri intr-un timp mai scurt decat cel recomandat de Sondaje cu Premii prin intermediul invitatiei.

Oricare dintre situatiile de mai sus atrage pe langa sanctiunile mentionate, si neacordarea punctelor ce i s-ar fi cuvenit panelistului daca nu ar fi incalcat obligatiile prevazute de prezentele conditii.
Sondaje cu Premii va putea dispune anularea contului in Sondaje cu Premii in oricare din urmatoarele situatii:

– neconcordanta date reale fata de profil sau de la un chestionar/sondaj la altul ( ex: 35 ani in profil si 25 ani în chestionar)

– completarea sondajului de catre altcineva in afara de persoana care a primit invitatia pe adresa de e-mail;

– completarea superficiala a sondajului, folosirea unui limbaj ofensator/calomnios/ discriminatoriu sau cu un continut nerelevant pentru intrebarile din sondaj.

Pentru a garanta calitatea analizelor statistice livrate, Sondaje cu Premii are dreptul de a sterge un membru din baza sa de date, fara a-l notifica în prealabil si fara a justifica aceasta decizie. In acest caz, panelistul va pierde automat toate punctele acumulate.

Daca in calitate de membru al Comunitatii Sondaje cu Premii ai fost invitat, dar nu ai raspuns la niciun sondaj pe o perioada mai mare de 12 luni, ne rezervam dreptul, fara a amana sau a inceplini orice formalitate suplimentara, de a anula contul tau. Acest lucru presupune pierderea de catre panelist a punctelor si a eventualelor drepturi. Din momentul acela nu vei mai putea primi invitatii la chestionarele noastre pe adresa de e-mail asociata contului deja sters.

Pentru a te dezabona, poti accesa oricand secțiunea Dezabonare din contul personal, sau poti trimite un e-mail cu titlul “Dezabonare” la adresa [email protected]. Acest lucru presupune pierderea eventualelor drepturi la puncte si premii. Din acel moment nu vei mai primi invitatii la studiile noastre.

Forumul Utilizatorilor de Sondaje cu Premii

Sondaje cu Premii isi rezerva dreptul de a sterge sau a modifica partial comentariile membrilor in cazul in care se constata ca acestea au un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala si incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Sondaje cu Premii, ori incalca orice alta prevedere legala.

Sondaje cu Premii nu are obligatia de a controla comentariile membrilor, continutul materialelor sau a informatiilor oferite de catre membrii, aflate pe site. De asemenea, nu isi asuma veridicitatea ori exactitatea comentariilor, a continutului materialelor sau a informatiilor postate pe site de catre membrii panelului.

Limitarea raspunderii

Sondaje cu Premii nu ofera membrilor nicio garantie ca platforma online va fi disponibila fara erori sau neintrerupt. Sondaje cu Premii nu va fi responsabil de nefurnizarea la timp sau complet a serviciilor sale din cauze ce exced in orice mod controlului si nici pentru pagubele directe sau indirecte pe care membrii le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Sondaje cu Premii nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute din motive independente.

Tot din motive tehnice, Sondaje cu Premii are dreptul sa intrerupa furnizarea totala sau partiala a serviciilor, cu sau fara instiintarea prealabila a membrilor.

Un membru accepta ca folosirea platformei se face in totalitate pe propriul risc si ca toate serviciile Sondaje cu Premii, continutul si paginile de internet sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nicio promisiune sau garantie de niciun fel, incluzand, dar nelimitandu-se la:

– orice garanție de neintrerupere a serviciilor de pe platforma

– siguranta, disponibilitate, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului.

Sondaje cu Premii nu ofera nicio garantie conform careia:

– serviciile vor indeplini toate cerintele tale de membru;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea platformei si a serviciilor puse la dispozitie vor fi fiabile, disponibile sau vor satisface cerintele membrilor.

Sondaje cu Premii nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau prejudicii, inclusiv, dar fara a se limita la: nerealizarea de profit, imposibilitatii de folosire, existenta vreunui prejudiciu sau alte pagube care apar in legatura cu folosirea platformei pentru oricare dintre urmatoarele cazuri:

1. accesarea sau imposibilitatea accesarii serviciilor platformei;

2. acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor furnizate;

3. declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor platformei

4. orice alta problema legata de serviciile platformei

Proprietate intelectuala

Intreg continutul, cat si structura platformei sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate de catre Sondaje cu Premii.
Platforma este detinuta si administrata de catre Sondaje cu Premii. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin Sondaje cu Premii.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris in prealabil din partea Sondaje cu Premii.

Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe platforma nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor.

Site-ul contine linkuri (“hyperlinkuri”) catre alte website-uri care sunt administrate de terti si ale caror continuturi nu sunt cunoscute Sondaje cu Premii.

Sondaje cu Premii permite doar accesul catre aceste site-uri, dar nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora. Linkurile catre domeniile web ale tertilor sunt menite sa iti faciliteze navigarea. In particular, nu ne putem asuma nicio raspundere pentru incalcarea prevederilor legale sau pentru incalcarea drepturilor tertilor.

Sondaje cu Premii nu isi poate asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care pot surveni in legatura cu paginile accesate printr-un hyperlink.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sondaje cu Premii asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale membrilor, in conditiile legii. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre membru unor parti terte. Ca membru al Sondaje cu Premii vei avea acces permanent la Politica de confidentialitate pentru a o consulta in orice moment.

Ca o conditie a utilizarii platformei, prin inregistrarea pe site accepti faptul ca iti vom trimite mesaje administrative legate de activitatea membrilor pe platforma. Daca nu doresti sa primesti din partea noastra invitatii de participare la sondaje, apasa butonul de dezabonare de la sfarsitul e-mail-urilor, si Sondaje cu Premii va renunta sa iti mai trimita astfel de mesaje. Se poate intampla ca, in cazul aparitiei unor situatii ce pot avea legatura cu administrarea/blocarea/stergerea contului tau, Sondaje cu Premii sa isi rezerve dreptul de a notifica membrii cu privire la aceste situatii.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a Sondaje cu Premii si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Sondaje cu Premii, afiliatii si colaboratorii acestuia.

Prin inscrierea in comunitate iti dai acordul ca Sondaje cu Premii sa foloseasca tehnologia amprentelor digitale pentru a culege informatii cu privire la hardware-ul, software-ul computerului tau, adresa de IP, tipul de browser folosit, tipul sistemului de operare folosit, etc. Aceste informații sunt colectate pentru a imbunatati calitatea studiilor noastre si pentru a impiedica fraudarea sondajelor prin completarea acestora de mai multe ori de catre acelasi membru.

Sondaje cu Premii nu va folosi niciodata datele furnizate in alt scop decat cel statistic, al cercetarii. Membrii Comunitatii sunt de acord ca Reveal Marketing Research sa utilizeze aceste informatii in scop statistic.

Membrii comunitatii online isi dau acordul ca Sondaje cu Premii  sa furnizeze informatiile si raspunsurile la sondaje unei alte firme de cercetare de piata. Cu toate acestea, acea firma de cercetare de piata va utiliza acele informatii doar in scop statistic si fara a da publicitatii numele persoanelor, adresa sau alte informatii private.
Datele si informatiile tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre autoritatile abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate in acest sens.

Despre Cookie-uri

Procesarea datelor cu caracter personal

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR GENERALE DE UTILIZARE

Sondaje cu Premii poate modifica acest Regulament la anumite intervale de timp fara o prealabila instiintare a membrilor. Astfel de modificari vor fi aduse la cunoștinta publicului general, dar si a membrilor, in special, prin afisare pe platforma. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre membru daca acesta continua sa foloseasca serviciile dupa afisarea pe site.

ALTE DISPOZITII

In caz de forta majora
Sondaje cu Premii nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in prezentul regulament, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, condiții meteorologice, actiunea sau inactiunea oricaror terti, inclusiv a autoritatilor competente, de care Sondaje cu Premii nu este responsabila.

Prin inscrierea in Comunitatea Sondaje cu Premii, un membru accepta ca orice disputa legata de folosirea site-ului este guvernata si interpretata în concordanta cu legile Romaniei. Sondaje cu Premii nu ofera nicio asigurare in sensul supunerii fata de legi de catre continutul acestui site (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca un membru acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singurul responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Pentru mai multe detalii despre Sondaje cu Premii, iti recomandam sa vizitezi paginile noastre.

Te invitam sa participi la sondajele noastre si sa acumulezi puncte pe care le poti transforma in premii.